Dokter Watjes speelde voor volle zaal laatste concert: “Reacties waren goed”

Gisterenavond was een bijzondere avond voor de heren Ard Assink, Jacco Kiezenbrink, Mart Ziethof, Lennard Kiezenbrink en Timon Massop, vier echte Wegdamse jongens en een Achterhoeker. Ze gisteren op de 'thuisbasis' in Herberg de Gebrande Waateren voor veel publiek de laatste klanken. Zanger Jacco Kiezenbrink besloot met de woorden: "Dank jullie wel, tot in een andere dimensie!", zoals ook in de video te zien is die we op YouTube hebben geplaatst: "De laatste minuut van Dokter Watjes", klik HIER.

Bandlid Lennard Kiezenbrink: “Het was een mooie geslaagde afsluiting. Zaal mooi vol. Om met Dokter Watjes te spelen was altijd mooi en het is natuurlijk erg jammer dat dit nu klaar is, maar er zal vast wel iets weer komen. De reacties uit de zaal waren goed. Iedereen vindt het jammer, maar het was fijn dat er zo veel volk was, een prima avond.”

Ook uitbater van Herberg de Gebrande Waateren genoot van het optreden van Dokter Watjes en liet weten: "Leuke avond! Volle bak en veel positieve reacties".


Volle bak zoals Casper al zei