Dorpsgenoot zoekt hulp voor goede doel

September vorig jaar is Hengeveldenaar Jan Mulleman in Meddo (Café Restaurant Spiekerman) begonnen het geven van gratis mondharmonica-les aan longpatiënten. Mh-spelen is namelijk erg goed voor longpatiënten. Inmiddels volgen in Meddo 18 longpatiënten zijn lessen.

"In mei start in Hengelo (O) een lesgroep en in september in Doetinchem. Eind van het jaar geef ik in Apeldoorn een presentatie. Zo probeer ik deze vorm van (gratis) les in het oosten van het land uit te breiden. Tot nu toe 'lift' ik hiervoor mee op de website van mijn Rotterdamse collega Herman van der Knaap.
Dit gaat echter te complex worden, vandaar ik een eigen website wil laten ouwen. Nu is mijn vraag of iemand in Hengevelde het leuk vindt - en kan - om deze website voor mij gratis te bouwen. En misschien zelfs wel wil onderhouden. De aankoopkosten etc. van de website zijn voor mijn rekening. Graag verneem ik eventuele reacties via Longpatienten@Gmail.com Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. (patiënten zonder puntjes!)"