Een moe maar voldane 89-jarige mevrouw 

Mevrouw Schäperclaus had de hartewens om de N18 eens te bekijken, N18 Drone Projects uit Bentelo verzorgde voor mevrouw een dag die ze nooit vergeten zou. Voor de Nationale ouderendag was er een hartewens binnen gekomen. Ze wou graag de N18 zien, en ze wist niet of ze dit nog te zien zou gaan krijgen. Vandaar dat wij van N18 Drone Projects dachten, wij zijn daar de geschikte match voor, aangezien we het Project door en door kennen door de verfilming van het project. We hebben alles voor haar geregeld en georganiseerd en meer dan dat, we hebben zelfs de aannemer benaderd welke bereidwillig was om medewerking te verlenen dat mevrouw over de nieuwe N18 mocht rijden om alles van dichtbij te zien.

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE

Dus toen de dag eenmaal was aangebroken hebben we mevrouw opgehaald en verast met het nieuws dat ze over de nieuwe N18 mocht, ze dacht eerst dat we het vanaf de zijlijn zouden gaan bekijken. Dit was een ware verrassing, na de rit van bijna 1,5 uur hebben we mevrouw meegenomen naar knooppunt Eibergen waar we met haar dit knooppunt hebben bekeken vanuit de lucht met de drone, en daar nog een verrassing ze mocht zelf ook nog even vliegen met de drone, en dit ging haar heel goed af “het stelt niet zoveel voor” waren haar woorden. Het vliegen is op zich ook niet zo moeilijk door de zeer geavanceerde technologie. Vervolgens hebben we mevrouw nog mee uit eten genomen bij cafe Bistro de Lindeboom te Eibergen wat geregeld was door de Berkellandse uitdaging. 
Mevrouw ging er moe en zeer voldaan naar huis. En was ons zeer dankbaar.

Daar doen we het uiteindelijk voor, wat is er mooier als je een glimlach op iemands gezicht kunt toveren. 

23 November gaan we onze eerste presentatie houden bij een instelling, de presentatie wordt gehouden bij  Revalidatiecentrum het Roessingh, ook daar zullen we met twee mensen gaan vliegen op een ander moment aangezien de presentatie savonds is. Dit is een voorloper op meerdere presentaties die we gaan doen bij instellingen waar mensen er tijdelijk op blijvend niet zelfstandig op uit kunnen. En elke keer maken we twee mensen blij waar we mee gaan vliegen.

Rudy Exterkate
St. N18 Drone Projects
06 295 31 654
7497 MH Bentelo
Eikenlaan 12
Kvk: 68862954
www.n18drone.nl