Ei & zaad, doorgaan totdat het praat?

Te horen krijgen dat je een fertiliteitstraject moet ondergaan voor een kinderwens is niet fijn. Iemand zei ooit tegen mij schrijf het eens op…en daar ben ik in september 2019 maar mee begonnen. Ons verhaal werd lang…helaas. Het werd een strijd die de landgrenzen over ging.

Op een gegeven moment zei ik tegen Bart mijn vriend: ‘ Als onze reis een positieve afloop mag hebben, dan breng ik van ons verhaal een boek uit.’

Zelf ben ik wel het typ dat als je A zegt ook B moet zeggen en zo rolde afgelopen woensdag (29-3-2023) mijn boek de drukkerij uit. En ligt het nu te koop bij de Bazar van Jon. Ook is het mogelijk om het boek via bol.com te bestellen, KLIK HIER.

Spannend…dat is het zeker! Je gooit toch een behoorlijk deel van je privé leven op straat. Maar doormiddel van dit boek probeer ik andere wens ouders en hun omgeving te ondersteunen. En hoop ik dat ze meerdere tips uit mijn verhaal kunnen halen.

Mijn verhaal heeft dus een positieve afloop gekregen, op dit moment 38 + 1 week in verwachting van ons eerste kindje.

Met vriendelijke groeten,

Jolita Satink

===============================================

“Sinds 29 maart ligt mijn boek bij de Bazar van Jon in de winkel. Ei & zaad, doorgaan totdat het praat? Hij tipte mij dat u er misschien wat meer media aandacht aan zou kunnen geven.  Het boek heb ik zelf geschreven en is een biografische boek over de weg die wij moesten bewandelen naar deze zwangerschap.  Zelf ben ik woonachtig in Beckum”.

De redactie van Wegdamnieuws kreeg de vraag of het bovenstaande iets was voor Wegdamnieuws. De schrijfster komt namelijk uit Beckum, het antwoord van de redactie in deze was:

Dit verhaal is zo bijzonder wat ons betreft: Beckum zijn onze ‘noabers’ dus dat gaan we zeker plaatsen.

Klik op de afbeelding voor en volledige weergave