Groenlinkse stemmers dubbel bedankt!

GroenLinks heeft een zetel veroverd in de raad van Hof van Twente. William Sanchez gaat de ko-mende jaren met het GroenLinks programma aan de slag. “Ik dank onze kiezers van harte en ben onder de indruk van het gebleken vertrouwen. Dat vertrouwen ga ik gegarandeerd dubbel en dwars waarmaken! Om te beginnen ligt er al ons initiatief “de groene banenmotor” waarmee we jongeren in de Hof willen toeleiden naar duurzame banen in het verduurzaamingsproces dat de komende jaren verder van de grond zal moeten komen zoals isoleren, van het gas af, warmtepom-pen enz.

Een tweede urgente actie is de verduurzaming van het armoedebeleid waar we zo spoe-dig mogelijk mee willen starten.  We danken de GroenLinks stemmers dubbel want een aantal sympathisanten heeft ons al voorzien van verschillende heel bruikbare ideeën en tips. Een daarvan is het idee van de Open Raad zoals dat in de gemeente Groningen werkt. Burgers brengen een idee in voor de raad en die gaat ermee aan de slag : https://gemeente.groningen.nl/openraad.  GroenLinks gaat dat zo snel mogelijk ook in de Hof proberen voor elkaar te krijgen.

Een ander idee betreft het beter erop letten dat er landschappelijk verantwoord wordt gesnoeid. Daarvoor gaan we het Overijssels Landschap in de arm nemen. Dan is er een prima uitgewerkt idee voor afval re-cyclingsstraatjes. Dat past helemaal precies in de Open Raad en het verduurzamingsproces! Dan liggen er ook verzoeken om te kijken naar de verkeersveiligheid voor voetgangers in het centrum van Delden en Markelo. Kortom we gaan aan het werk ermee”!

 Meer informatie over GroenLinks Hof van Twente is te vinden op https://hofvantwente.groenlinks.nl