Grootse optocht in Hengevelde Alaaf, Alaaf, Alaaf!

Is het nu al Carnaval? Nee, dat nog niet, maar de voorbereidingen zijn in volle gang en dat moet ook de kinderen van de Petrusschool als muziek in de oren klinken. Wat gaan we namelijk doen? Het is tijd voor een grootse optocht in Hengevelde. In samenwerking met BSO Het Berenbos. Deze zullen we houden op zondagmiddag 11 februari. Wij zullen met de gehele Carnavalsvereniging bij jullie op school komen om 13.45 uur! Er zijn mooie prijzen te winnen voor diegene die de mooiste fiets, skelter of minicarnavalswagen heeft gemaakt! Deze prijzen worden je aangeboden door BSO Het Berenbos en CV de Höftemennekes. Daarna zullen we om 14.00 uur starten met een grandioze, maar vooral gezellige en gekleurde optocht samen met de grote carnavalswagen! Samen met Prins Roy 1, Jeugdprins Laurens, Adjudant Kees en Jeugdprinses Marloes, Jonkheer Gijs en Jonkvrouw Marjon en de gehele carnavalsvereniging zal het een mooi spektakel worden. Aansluitend vieren wij in onze Residentie een fantastisch Carnavalsfeest met o.a. de grote playbackshow en het nu al legendarische Kidscafe! Wil je liever de optocht kijken? Dat kan. We zien je graag terug langs de kant van de weg en daarna mag je aansluiten in de optocht als de laatste wagen is gepasseerd om mee te gaan naar onze Residentie! De route van de carnavalsoptocht zal te zijner tijd bekend worden gemaakt. Iedereen die aan de optocht wil meedoen kan zich opgeven bij Linda Kuenenger. info@dehoftemennekes.nl .

Hallo jongens en meisjes,

Bijna is het zover…. Carnaval 2018 !! Met ook dit jaar een leuke Carnavalsoptocht op de zondagmiddag!!

En daar kun jij aan meedoen!! Wat moet je doen? Zorg voor een zo mooi mogelijk versierde fiets/skelter. De mooiste wagen verdiend natuurlijk een prijs!

Of wie weet kun jij met je vrienden / vriendinnen wel een leuke carnavalswagen in elkaar knutselen…

Er zijn enkele veiligheidsregels, waaraan de wagen/skelter of fiets moet voldoen:

Max. 6  km per uur

Maximale hoogte is twee meter en de breedte mag ook maximaal drie meter breed zijn

Alles moet veilig gebouwd zijn, dus laat je ouders/verzorgers even meekijken

De route tijdens de carnavalsoptocht, zal ter zijne tijd bekend worden gemaakt.

Wil je verzekerd zijn van een mooie plek tijdens de optocht geef je dan op, want de wagens/ skelters en fietsen zullen op volgorde in optocht gaan meerijden.

Alle overige kinderen en ouders/verzorgers en belangstellende mogen achteraan achter de laatste genummerde wagen de optocht volgen.

Bekijk ons programma op www.dehoftemennekes.nl en volg ons op facebook: facebook.com/CVdeHoftemennekes

Meer info over Carnaval 2018 volgt!