Laatste kans inschrijven: Grote Prijs van Hengevelde biljarten

Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde start dit jaar, na jaren van afwezigheid, weer met de Grote Prijs van Hengevelde!

Dit libretoernooi, dat vroeger jaarlijks werd georganiseerd, is een beetje in de vergetelheid geraakt de laatste jaren.

Casper Bebseler van de Herberg hierover: “Samen met André Assink hebben we besloten om het toernooi nieuw leven in te blazen! Dus ben je biljarter en wil je kans maken op de Grote Prijs van Hengevelde? Meld je dan nu aan en strijd mee om de titel! Het toernooi zal na de reguliere competitie starten in de week van 22 april en zal in 3-4 weken worden gespeeld op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen. Iedereen mag zich aanmelden, of je nu biljart bij de bond, onderling of juist helemaal niet bij de Gebrande Waateren, de Grote Prijs van Hengevelde is voor iedereen!
Ben je overtuigd? Stuur dan, vóór 24 maart, een mail met je contactgegevens, moyenne of aantal te maken caramboles en twee voorkeursspeeldagen naar info@gebrandewaateren.nl. Wil je liever aan de bar aanmelden? Dat kan uiteraard ook! Er liggen inschrijfformulieren klaar achter de bar! Het inschrijfgeld bedraagt € 3,- en dient op de eerste speelavond te worden voldaan.
We hopen op een mooie deelname; aanmelden kan t/m 24 maart! Daarna maken we de roosters zo snel mogelijk bekend!”