Haringparty 2024 zoekt een goed doel in Hengevelde

Elk jaar wordt door het bestuur van de Haringparty Hof van Twente een haringparty georganiseerd, dit bestuur zoekt dan weer iemand die deze kar wil trekken in de betreffende de kern. De Haringparty Hof van Twente stelt zich ten doel om in de verschillende kernen van de Hof van Twente een netwerkevenement te organiseren voor ondernemers en andere geïnteresseerden in de Hof van Twente.

Ieder jaar wordt er besloten in welke kern dit gebeurt. Met de opbrengst wordt een goed doel ondersteund dat leeft in de betreffende kern en dat voor de gehele Hof van Twente interessant is. Dit gebeurt door het verkopen van entreekaarten voor de Haringparty en door het houden van een veiling tijdens het evenement van verschillende ter beschikking gestelde items. Ook wordt het eerste vaatje haring geveild! Jaarlijks wordt ongeveer een bedrag van € 50.000,- voor het goede doel opgehaald.

Voor 2024 is Brian Kuipers bereid deze kartrekker te zijn in samenwerking met de SIO. En zijn ze voornemens de haringparty te organiseren en wel op de dinsdag tussen de twee Zomerfeest weekenden in. De dorpscoöperatie Samen Hengevelde is gevraagd mee te denken over het goede doel.

De opbrengst zal zoals gezegd weer ten goede komen aan een goed doel, en dan natuurlijk een goed doel waar de Hengeveldse gemeenschap baat bij heeft. Dit goede doel staat nog niet vast en daarom bij deze de oproep aan een ieder uit Hengevelde om ideeën aan te dragen. Graag zien we al jullie goede ideeën tegemoet. Je kunt ze aandragen via info@samenhengevelde.nl . Dit kan tot en met vrijdag 15 december.