Helaas helaas

“Op woensdag hebben we, ondanks het feit dat dat de bloemen nog zo mooi waren, toch de bakken in en rond het centrum van Hengevelde toch maar verwijderd zegt Jon Klein Breteler namens de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO. “De reden dat we ondanks de mooie bloemen en het goede weer toch opgeruimd hebben, is omdat we intussen alweer volop bezig zijn met de controle en voorbereidingen voor het ophangen van onze prachtige decemberverlichting. We waren met ons complete vaste team: De Waterdragers, bestaande uit Gerrit Elbert, Paul Wegdam, Peter Workel, Johan Rosink, Henk Pierik, Joan Peerik, Nico Bebseler, Jan de Wit, Harrie Pelle, Bennie Blanken en Henk Pierik. De laatste 3 zijn de chauffeurs van de W.v.v. trekker waar we gebruik van mogen maken. Deze club zorgt er gezamenlijk voor dat de bloemen begin mei ook weer worden opgehangen, het hele zomerseizoen water besproeid wordt en het einde van het jaar alles weer netjes opgeruimd wordt en bij bakkerij Nollen weer in de opslag komen, Hulde!

We hebben daarvoor speciaal een waterwagen ontwikkeld die hiervoor gebouwd is en onderhouden wordt door enkele ondernemers zoals Loonbedrijf Pelle, MF Dealer Rotink, Pelle timmerwerken, tevens zijn er enkele materiaalsponsoren zoals Rotink ijzerwarenhandel, Doeschot constructie, Decokay Lentelink.Deze waterwagen is het afgelopen seizoen al te zien geweest op en rond het centrum van Hengevelde.
 


Tijdens het seizoen en het opruimen kregen we de koffie aangeboden door Leonie van Eetsalon Leo’s, waardoor het werk een stuk gemakkelijker en sneller gaat!Na afloop hebben we tevens de jaarvergadering belegd bij Herberg de Gebrande Waateren om voor nieuwe ideeën en verbetering voor volgend seizoen te overleggen!

Heb je nog ideeën of suggesties, laat het even weten!!We verwachten dat we begin volgend jaar mei weer de bakken weer aan de lichtmasten zullen monteren."