Hengeveldenaren nodigen je uit

Hebt u vorig jaar tijdens Kroamschudd’n in Hengevelde, ondanks de ijzige koude, ook zo genoten van het kerstconcert dat MATCH-Haaksbergen in de kerk heeft gegeven?

Op 21 december geeft het koor, waarin een drietal Hengeveldenaren zingen, een kerstconcert in warmere omstandigheden: Zalencentrum Winkelman in Buurse. Deze keer zingen ze naast vele kerstliederen ook andere topstukken uit hun veelzijdige repertoire. Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten kosten slechts 6 euro, inclusief koffie of thee bij de inloop (vanaf 19:30).

Kaarten kunnen besteld worden door 6 euro per kaartje over te maken op de rekening van MATCH-Haaksbergen: NL74 RABO 0145 9240 68, onder vermelding van ‘kaartjes kerstconcert’ en een mailtje met uw adres te sturen naar kaarten@match-haaksbergen.nl – dan worden de kaarten thuis afgeleverd.

Wat zijn de Hengeveldenaren in het koor?
“Dat zijn momenteel, Rozalien van de Stadt, Jacqueline Hoffstedde en ondergetekende. Daarnaast zitten er geboren Hengeveldenaren in het koor: Leo Siemerink en Coleta Wientjes-De Vries.

Met vriendelijke groeten,

Richard van de Stadt, secretaris”.

 

 

Daarnaast zitten er geboren Hengeveldenaren in het koor: Leo Siemerink en Coleta Wientjes-De Vries.

Ook koorlid Gerda Wildenborg-Brinkman is geboren en getogen Hengeveldenaar(se).