Hengover en Beachtennis Hengevelde slaan de handen ineen

Op 27 juli aanstaande gaan voor de eerste keer Hengover & Beachtennis Hengevelde het toernooi samen organiseren. Beiden hebben afgelopen jaar een uitstekend jaar gedraaid en willen dat erg graag voortzetten. Thom Hartgerink: ‘’Het idee kwam erg spontaan. Wij wisten dat Beachtennis Hengevelde graag naar een nieuwe locatie wilde verkassen. Ze hadden bij ons nagevraagd hoe het precies zat met het huren van de grond en locatie. Daarna kwamen we al gelijk tot het idee om samen te gaan werken en Beachtennis Hengevelde nog groter te krijgen. Voor beide partijen is dit een leuke, sportieve uitdaging!’’ Beachtennis is een fantastische nieuwe sport waarbij de beachvolleybal regels samenkomen met de populaire sport tennis. Het wordt gespeeld op het zand, met een beachtennisracket en een lichte tennisbal. Je speelt 2 tegen 2 en de teams mogen gemengd zijn. Teams van maximaal 3 personen. Het kan zowel prestatie als op recreatieniveau worden gespeeld.

Emily Kuipers: ‘’Samen met Tijmen Katier organiseer ik dit evenement al 5 jaar vanuit de jeugdcommissie van de Wegdamse TC. Het is voorgaande jaren iedere keer positief uitgevallen met het aantal deelnemers en het schitterende weer. De deelnemers komen ook vanuit allerlei verschillende plaatsen, dus het heeft de laatste jaren al aardig aangeslagen. Dit lijkt ons een geweldige kans om uit te breiden en het beachtennis toernooi nog levendiger te maken in Hengevelde en omstreken!’’

Hengover zelf is nog niet klaar met de nieuwtjes. Meer informatie over het concept en de line-up volgt snel!

De inschrijving voor het toernooi is geopend en tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar. Voor het beachtennis toernooi haal je een teamticket. Dit ticket is voor max. 3 personen en geeft je deelname aan het toernooi en toegang tot het Hengover feestterein!

Klik HIERvoor tickets.