Höfte juli online

Die nieuwe Höfte staat weer online, KLIK HIER

Het is alweer juli, de Zomerfeesten zijn weer achter de rug en de vakantie dient zich aan. Maar ook voor de boeren? Juli wordt namelijk ook wel de hooimaand genoemd, maar dat is nu al tijden aan de gang rondom Hengevelde. Een paar dagen mooi weer en de loonwerkers worden plat gebeld. Dat zal deze zomer helemaal aan de orde zijn, de mooie dagen zijn vooralsnog spaarzaam
Juli is de zevende maand van het jaar in de gregoriaanse kalender. Deze maand heeft 31 dagen en is vernoemd naar de Romeinse dictator Gaius Julius Caesar.

Sportzomer

We zijn nu in de ban van het EK voetbal en de Tour de France. En van vrijdag 26 juli 2024 tot en met zondag 11 augustus 2024 vinden in Parijs de Olympische Spelen plaats.
Met het EK 2024 voetbal in Duitsland, de Tour de France en de Olympische Spelen is het volop genieten van diverse toernooien en kampioenschappen in verschillende sportdisciplines. Hoe gaat Nederland presteren? Blijven de oud gedienden het podium behalen? Of staan er hele nieuwe namen op die menig Nederlander zal verbazen met unieke sportprestaties? Allemaal onzekerheden, maar wat we wel weten is dat de zomer van 2024 een echte sportzomer gaat worden. Er zullen weer vele uren achter de tv, of in het stadion, doorgebracht worden. Of op de camping?

Hengeveldse vlag

Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! (zie onderaan deze site)
De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecue schotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De foto’s van exotische oorden zullen naar alle waarschijnlijkheid achterwege blijven dit jaar, maar de thuisblijvers hebben ongelijk!
Succes!