Höfte juli online: ‘Wat een tijd!’

‘Wat een tijd’ staat er in de kop. Overal worden er records gebroken wat uitgaan betreft. In St Isidorushoeve hingen ze er met de benen uit, Hengevelde heeft het Kensington jaar overtroffen en in Goor zullen de bier cijfers ons de komende dagen wel om de oren vliegen.
Gaat Bentelo daar in mee of is men nu enigszins verzadigd? Gezien het programma en de weersverwachting lijkt het ook daar onovertroffen te gaan worden.
We gaan met ons allen richting de vakantie, laten we daar dan ook maar volle bak gaan toch? Wie weet wat ons de toekomst gaat brengen? Als we toch weer ingehaald gaan worden door het verleden hebben we dat in ieder geval gehad!
Volgens deskundigen is het Coronavirus voorlopig nog niet de wereld uit. Wel is de huidige variant minder ernstig ziekmakend.
Daarom heeft het kabinet besloten alle maatregelen om verspreiding te voorkomen, op te heffen. Daar sluiten we ons als de Hengeveldse geloofsgemeenschap bij aan. Maar als U zich, in een wat drukkere omgeving prettiger voelt met een mondkapje op… weet dan dat U welkom bent.

KLIK HIER voor de Höfte van juli of op het icoontje bovenaan.