Höfte september online

Hengevelde ontwaakt, de vakanties zijn ten einde, de sport draait na lange tijd weer op volle toeren. Er wordt alweer volop geoefend voor de Hengeveldse revue van straks in november. Maar wat gaat ons de komende periode brengen? Het aantal positieve testen per 100.000 inwoners ging van 100 naar 102. Wat is de invloed van de vakanties op het aantal besmettingen?

Tot en met zondag 29 augustus zijn in Nederland naar schatting ruim 22,9 miljoen vaccinaties toegediend. Daarvan zijn ruim 12,5 miljoen eerste vaccinaties en ruim 10,3 miljoen tweede vaccinaties.
De discussies laaien op: Moeten mensen die zich uit principe niet willen laten vaccineren de test die ze moeten ondergaan zelf betalen? En wat als er sprake is van een ziekenhuisopname bij deze mensen, hetzelfde laken een pak?

Tijdens de laatste persconferentie van het kabinet op 13 augustus, zijn er voor kerken geen wijzigingen afgekondigd op de reeds bestaande maatregelen ter bestrijding van het virus. Voor onze kerk betekent dit, dat we bij een viering ca. 100 kerkgangers kunnen ontvangen
Vooraf aanmelden is dus, gezien de bezoekersaantallen de voorbije periode, niet meer nodig.
Maar nog steeds geldt: Thuisblijven bij klachten, de 1,5 m afstand en (als dat niet kan mondkapje op) en handen ontsmetten.

KLIK HIER VOOR DE HÖFTE VAN SEPTEMBER  of op het icoontje bovenaan deze site