Hotel-restaurant ’t Holt Indonesisch politiek toneel

Indonesische mensen in Nederland die lid zijn van AJOS Holland (Ahok Jokowi Supporters in Nederland) kwamen afgelopen zaterdag bijeen bij Hotel-restaurant ’t Holt. Zij steunen de president van de Republiek Indonesië Joko Widodo, presidentskandidaat in de Algemene Verkiezing van de President van de Republiek Indonesië die op 13 april 2019 in Nederland wordt gehouden en 17 april 2019 in Indonesië. Micha Rouhof van ’t Holt: ”Er waren dit weekend ruim 40 dames aanwezig, ze waren behoorlijk onder de indruk van de omgeving en ons hotel! Ze zijn erg fanatiek in het ondersteunen van de huidige president. Ik meende mij te herinneren dat er rond 400.000 Indonesiërs in Nederland wonen, dus is het ook wel moeite waard om hier zieltjes te winnen. Mijn vrouw Myra heeft een broer die de promotie doet in Indonesië voor deze kandidaat, vandaar deze bijzondere dag in ons hotel zaterdag”.

Daarnaast werd de bijeenkomst georganiseerd om de vrijlating van voormalige gouverneur van DKI, Basuki Tjahaja Purnama (BTP), te vieren.
AJOS Holland steunt president Ir Joko Widodo omdat hij zeer goede resultaten heeft bereikt en Indonesië heeft goede vooruitgang geboekt de laatste 4 jaar, op het gebied van infrastructuur, economie, gezondheid, onderwijs, vereenvoudiging van overheidsbureaucratie is er veel gebeurd.

Joko Widodo of algemeen genoemd Jokowi heeft een zeer hoge geest van optimisme om de Indonesische natie voortdurend op te bouwen tot een groot, ontwikkeld en welvarend land. Bovendien heeft Jokowi een persoonlijkheid en acties die echt de kenmerken van Indonesië weerspiegelen die een voorbeeld voor het Indonesische volk is.

AJOS Holland ondersteunt voormalig gouverneur van DKI Jakarta Basuki Tjahaja Purnama, die graag wordt genoemd met een korte naam, namelijk BTP, omdat BTP een van de slachtoffers is van politieke verpakking in religie. BTP heeft de stad Jakarta schoon en mooi gemaakt met zijn leiderschap, en heeft veel bespaard op de overheidsbegroting, corruptie tenietgedaan, bureaucratie vereenvoudigd, enz.Hij is door zijn politieke tegenstanders belasterd en veroordeeld en de gevangenis inging en op 24 januari 2019 zal Ahok vrij komen en word zijn naam gezuiverd.Dit word met vreugde tegemoet gezien door alle supporters over de hele wereld. Inclusief supporters in Nederland die lid zijn van AJOS Holland.
Het programma was gevuld met gebeden,samen eten, samen foto's maken en ondersteunende liedjes zingen. Het evenement vond plaats in een van de dorpen in de regio Twente, Diepenheim met het thema # 01BLUSUKAN, Support & Prayer Together en be thankfull for the Freedom of BTP (Basuki Tjahaja Purnama) .

Volgende maand, zaterdag 2 februari 2019, zal AJOS Holland haar steun geven in Parijs, Frankrijk.Eerder hadden ze het in Rotterdam en Amsterdam gehouden. Nederland.
Organisator: Lily Samantha AJOS Holland