In de vakantie contact houden met familie? iPad cursus voor senioren

Misschien herkent u het wel, familie of kennissen op vakantie en u wilt ze graag zien en/of horen? Hebben zij en u een iPad dan kunt u met een internetverbinding, gratis via Facetime met elkaar in contact blijven. De vele andere mogelijkheden die de iPad biedt, kunt u leren in onze cursus. Stichting Welzijn Ouderen Hof van Twente (SWOHvT) organiseert in samenwerking met Reggestad Automatisering een iPad cursus voor senioren.De iPad cursus voor beginners start bij voldoende deelnemers op woensdag 22 april en is van 10:00 tot 11:30 uur.

U leert de bediening van de iPad, verbinding maken met Wifi netwerken, Internet, Email en Apps op iPad, Foto, video, muziek en Facetime op de iPad. De kosten voor deze cursus zijn €95 voor 8 lessen van 1,5 uur, u bent met minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers. Frits Bauhuis (docent) geeft uitleg en zal tijdens het oefenen samen met een vrijwilliger al uw vragen beantwoorden.Er zijn nog plaatsen vrij!

Meer informatie en een inschrijfformulier kunt u aanvragen bij de SWOHvT gevestigd aan de Rozenstraat 2a te Goor en is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op 0547-260053 of stuur uw mail naar info@swohofvantwente.nl