Jaarlijkse valentijnsactie CDA in Hengevelde

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie, de valentijnsactie van het CDA Hof van Twente. Daarbij worden inwoners bedankt voor hun inzet als vrijwilliger binnen onze gemeente. Maandagavond bezochten wethouder Harry Scholten en raadslid Miriam Doeschot vrijwilligers in Bentelo en Hengevelde.

In Bentelo werd een bezoek gebracht aan Hans Zegger. Sinds jaar en dag is Hans de technische man van Sportcomplex De Pol. Nooit wordt er tevergeefs een beroep op hem gedaan. Hans is een waardevolle stille kracht.

Ook Jan Boomkamp in Hengevelde werd met een bos bloemen verrast. Jan was jarenlang penningmeester van Amuzant, betrokken bij de sportdagen en nog steeds de drijvende kracht achter acties waarbij lege cartridges en batterijen worden ingezameld. Het levert geld op voor de basisschool en verschillende goede doelen.

Tot slot werd Henk Meijer verrast tijdens de volleybaltraining in Kulturhus De Marke. Henk was jaren betrokken bij de MR van de Petrusschool, is bestuurslid van SAMEN Hengevelde en vertrouwenspersoon. Henk is nauw betrokken bij het traject voor de ontwikkeling van een MFA in Hengevelde. Er kan op hem altijd een beroep worden gedaan.

Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Alleen met jullie betrokkenheid houden we voorzieningen in stand en onze kernen toekomstbestendig!