Jaaroverzicht deel 2: februari, maart en april

Jaaroverzicht deel 2: (al het dik gedrukte leidt u naar het artikel door erop te klikken) Op 26 februari is er een shovel gestolen In de nacht van dinsdag op woensdag aan de Beldsweg tussen Hengevelde en Bentelo van het merk Weideman, een trend rond die tijd. Ook kwam het bericht naar buiten dat Assink de slijterij sluit na 46 jaar,er werd op 18 februari een zilveren schat gevonden in Benteloen werd er bekend gemaakt;Het paasvuur nog 1 keer aan de Needsestraat, hoe gaat dit verder in de toekomst?

In maart werd de huidige trainer van WHC bekend, Theo van der A en in maart was het met de criminaliteit opnieuw raak: Het dievengilde heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten:

Op drie diverse plekken in de buurt van Hengevelde werd ingebroken in de eerste week van maart. In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 maart. Onder andere in een schuur, gelegen achter een woning aan de Goorsestraat tussen Hengevelde en Haaksbergen.

Op 20 maart werd bekend; Ben Eshuis verkozen voor de Provinciale Staten met 2747 stemmen en op 30 maart vertok het voltallige personeel van Très Chic richting China.

WHC vierde de titel inapril want op 12 april werd het kampioenschap binnengehaald.

Op 19 april werd met een klinkende overwinning op Bon Boys de tribune van WVV’34 officieel geopend.

Ten slotte; Het ontstaan van de naam de Kolenbranderwerd uit de doeken gedaan door Harrie Wegdam op 27 april.

Morgen blikken we terug op de maanden mei en juni.