Kleurrijk in de Hof, ouderwets gezellig

Gezellig! Dat is een van de eerste wooorden die de nieuwkomers hier leren, want dat vinden Nederlanders belangrijk. Nou! Dat is gelukt zaterdag op Kleurrijk in de Hof! (KLIK HIER voor foto's en filmpjes) Allerlei culturen door elkaar die aan heel Nederland bewijzen dat het gewoon kan! Gerechten, gewoontes en gebruiken worden uitgewisseld, de dialoog wordt gezocht: Kleurrijk in de Hof een toonbeeld voor integratie! En beste mensen: Komend jaar weer een kans op het grandioze jaarlijkse evenement in Goor voor het gemeentehuis
Kleurrijk in de Hof is een jaarlijks evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen centraal staat.Er zijn de laatste jaren veel nieuwe mensen uit diverse landen bijgekomen.
Deze mensen hebben grote behoefte kennis te maken met de Nederlandse samenleving. Ook hopen de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken.

Tijdens Kleurrijk bieden verenigingen, geloofsgemeenschappen en organisaties uit de Hof diverse activiteiten aan op het gebied van sport, cultuur, muziek, dan en eten. U kunt hier gratis aan deelnemen.
Een prachtig en ontspannen en creatieve ontmoeting! U komt toch ook de volgende keer?
In en rondom het gemeentehuis Hof van Twente in Goor.