Koningsdag Kleedjesmarkt

Naast de gezellige fietstocht op Koningsdag is er nu een nieuw initiatief in Hengevelde; Culturele Werkgroep Markering start dit jaar met een kleedjesmarkt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.

Dus heb jij speelgoed waar je niet meer mee speelt of spelletjes waar je inmiddels te oud voor bent? Een peuterfietsje,  kinderboeken of misschien hebben papa/mama nog spulletjes  waar iemand anders nog blij van wordt?

Reserveer dan een plekje op de nieuwe kleedjesmarkt in Hengevelde, en verdien een zakcentje bij op Koningsdag!

De kleedjesmarkt

Wanneer?                           Donderdag 27 april, van 9 tot 11 uur

Waar?                                   Plein bij de HET-tent in Hengevelde

Voor wie?                            Alle kinderen t/m groep 8

Wat heb je nodig?            Een mooi kleed om op te zitten, spulletjes, speelgoed, kinderboeken enzovoort om te verkopen,  en een blij gezicht 😊

Aanmelden!                       Meld je aan voor een plekje bij Ellen de Wit via 06-2962 6122 en vermeld daarbij je naam en in welke groep je zit

 De kleine lettertjes:

  • Graag willen wij vooraf inzicht hebben in de hoeveelheid kinderen/kleedjes die we ongeveer kunnen verwachten, aangezien het ook meivakantie is die week.
    Daarom is aanmelden vooraf zeer gewenst!
    (en voor de ranja en wat lekkers – niet verder vertellen 😉)
  • Bij slecht weer, of veel te weinig aanmeldingen, kan de organisatie besluiten de kleedjesmarkt niet door te laten gaan. We melden dit op tijd. Hou hiervoor de website van Wegdamnieuws of de Facebookpagina van C.W.M. de Markering in de gaten!
  • De spullen die je niet verkoopt neem je allemaal weer mee naar huis!
  • Géén witgoed, grote meubels, etc. Die mag je verkopen via Marktplaats.