vrijdag 17 juli, 2020 om 03:47
Geplaatst in
Algemeen
‘Kook en zo’ met Wegdamnieuws: Maaike Aarnink (3)
In deze corona tijd vraagt het ook iets van de redactie van Wegdamnieuws: De doelstelling is en blijft om iedere dag nieuws te brengen. Om van de nood een deugd te maken is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen: 'Kook en zo' met Wegdamnieuws'. Er zijn meerdere Hengeveldenaren benaderd om recepten aan te leveren waar het gemiddelde huishouden in Hengevelde en omstreken daadwerkelijk iets aan heeft. Vandaag deel 2 van Maaike Aarnink;
Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink is een actieve en betrokken praktijk waar u terecht kunt voor een voedingsadvies op maat, voor de website KLIK HIER. Zij helpen u graag bij een gezonde leefstijl voor de lange termijn.
Maaike: ”Heb er wederom een beetje diëtetisch tintje aangegeven, vooral in deze periode is gezonde voeding natuurlijk extra belangrijk!”
Spaghetti met bladspinazie en gerookte kip
Maaike: ”Heb er wederom een beetje diëtetisch tintje aangegeven, vooral in deze periode is gezonde voeding natuurlijk extra belangrijk!”
Spaghetti met bladspinazie en gerookte kip
.
________________________________________
________________________________________
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti gaar.
Kook de spaghetti gaar.
Fruit in een andere pan een teentje knoflook en snijd ondertussen de ui, paprika en kipfilet in stukjes.
Voeg 5 minuten voor het opdienen, de rode ui, gerookte kipfilet en bladspinazie geleidelijk toe.
Vlak voor het opdienen wat roomkaas door de gekookte spaghetti en klaar!