Laatste dag Houtdorp

"Ook vandaag waren de weergoden ons weer goed gezind" zegt Karen Bornebroek namens de organisatie. (ZIE DIT PRACHTIGE FOTOALBUM VAN KAREN ) "Omdat we op de laatste middag altijd spelletjes spelen, waren we daar erg blij mee. Binnen onze kermis hadden we verschillende attracties geregeld. We hadden ‘gooi ‘m er in’ waar de kinderen konden blikgooien en ringwerpen, ‘nat hè’ waar ze badeendjes konden vangen en bekers konden schieten, de vreetschuur waar ze boven het vuur broodjes bakten die gevuld werden met knakworst, ‘blij dat ik glij’ waar ze heerlijk konden buikschuiven en als laatste ‘ laat ze niet vallen’ waar de kinderen met een dienblad vol bekers een parcours moesten afleggen. Alle Houtdorpbewoners waren mooi nat en vermaakten zich opperbest in de kermis. Tussen de spelletjes door werden de kinderen door de COOP getrakteerd op een heerlijk ijsje. Bedankt!"
Om 16.30 uur kwamen alle ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere belangstellenden de houten kermis bekijken en natuurlijk aanmoedigen bij de eindopdracht van dit jaar met GLANS VAN DE SCHANS:

Dit was een groot succes en de prachtig versierde karren gingen soepel van de schans af. De winnaar van deze opdracht was groep 10, nipt gevolgd door groep 8 die de mooiste kar had gemaakt. De andere winnaars van het Houtdorp waren groep 1, die het beste presteerden bij de spelletjes en groep 5 die de felbegeerde prijs wonnen van beste hut.

Als laatste willen wij, van de culturele werkgroep de Markering, via deze weg graag alle vrijwilligers en sponsoren bedanken, want zonder hun inzet hadden we dit wederom geslaagde Houtdorp niet kunnen organiseren. Heel erg bedankt voor jullie tijd en bijdragen.

De begeleiding was er maar weer druk mee...