Met de vlag op vakantie: Bonjour vanaf de Tour! (4)

Roy Rupert: ”We zitten in Anduze Frankrijk en de tour kwam "toevallig" langs onze camping. Het is hier net zo warm als bij jullie, code geel! Blijven drinken is het advies en dat doen we dan maar. Groeten vanaf de 16e etappe in de Tour de France Nimes-Nimes van met Joost, Madelon, Guus en Joep Assink, en van Sandra Kees Sjaak en ik zei de gek. In het volgende filmpje (KLIK HIER) is Joost lang bezig geweest om te oefenen met de vlag voor als de tour langs zou komen. Als dit geen BBQ oplevert.....!”
De Australiër Caleb Ewan won deze etappe met de start en finish in Nîmes, met Groenewegen en Viviani in zijn nek. “Je ziet maar met sprinten dat niet altijd de snelste of de sterkste wint", aldus Thomas Dekker.
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06-nummers van de redactie! 

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!