Mooie activiteiten de Zonnebloem

Op donderdag 27 juni genoten ruim 80 mensen uit Bentelo, Beckum, Isidorushoeve en Hengevelde van de gezellige Zonnebloem ontmoetingsdag bij Café- restaurant Spoolder in Bentelo.

De organisatie had een leuk programma in elkaar gezet, begonnen werd met koffie en thee met iets lekkers. De mensen genoten van een heerlijk diner en in de middag van een optreden van de NeighbourSisters die een gevarieerd repertoire op de bühne zetten van luister- en meezingliedjes.

De dag werd afgesloten met koffie en een broodje.

De NeighbourSisters

Vrijdag 5 juli
Hierna was het op vrijdag 5 juli tijd om de vrijwilligers eens te verrassen tijdens het jaarlijkse uitstapje, zij verdienen deze waardering voor het vele werk dat zij voor de Zonnebloem verzetten.

Mensen worden bezocht met verjaardagen vanaf 80 jaar en bij ziekte en op andere momenten als men daar behoefte aan heeft, schroom niet dit aan te geven als die behoefte er is. Bij uitstapjes en activiteiten zijn altijd voldoende vrijwilligers om u een handje te helpen of gewoon gezellig met u mee te genieten. En ze komen bij u aan de deur om Zonnebloemloten te verkopen zodat we al onze activiteiten ook in de toekomst kunnen voortzetten.

Den Tuut’n in Lochhuizen

Daarom zorgen enkele mede-vrijwilligers elk jaar weer voor een gezellige middag.

Dit jaar stapten we om 11.30 uur op de fiets met een traktatie in de tas voor onderweg. Bij onze eerste stop bij Den Tuut’n in Lochhuizen was het tijd voor een kopje koffie en om de meegekregen krentenbol op te peuzelen, daarna was er nog weer wat lekkers gebakken door de gastvrouw van deze mooie locatie. Na weer op de fiets te zijn gestapt ging het via een mooie route richting Eibergen waar we bij de Mallumse Molen de kruidentuin bewonderd hebben om daarna plaats te nemen op het terras voor een hapje en een drankje. Na een flinke rust- en kletspauze ging het weer richting Hengevelde over weer een prachtige route om de middag af te sluiten bij Jan en Celeste Pelle en te genieten van een heerlijke BBQ, bedankt voor de gastvrijheid.