NATIONALE ZIEKENDAG 2020

Als de Coronamaatregelen het toelaten willen we op zaterdag 5 september aandacht schenken aan de Nationale Ziekendag. Er is om 19.00 uur een viering in de parochiekerk in Hengevelde waar extra aandacht wordt gevraagd voor onze zieken en ouderen. Het doel is om Hengevelde bewust te maken van de zieken en gehandicapten in hun eigen leefomgeving en om contact en integratie tussen zieken/gehandicapten en hun ‘gezonde’ omgeving te bevorderen.
Na deze viering worden de boeketjes uitgereikt aan de betreffende vrijwilliger die er dan mee naar een zieke of oudere Hengeveldenaar gaat. Om dit mogelijk te maken roepen we zoals elk jaar hiervoor uw hulp in. Geef u op bij Ria Doeschot, 

Telefoonnummer: .0547-333538, 06-57067111, een appje mag ook of via t.doeschot@hetnet.nl .

Het is de bedoeling dat u iemand met een bloemetje verrast op zaterdagavond 5 september of zondag 6 september. Het zou fijn zijn als u dan even tijd neemt voor een praatje.

Kent u iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat hij/zij voor een bloemetje in aanmerking komt laat het ons weten.

De regionale ontspanningsmiddag zal dit jaar helaas komen te vervallen door de Coronamaatregelen. We hopen volgend jaar weer plaatselijke en regionale activiteiten
te mogen organiseren.
Het bezoekwerk door onze vrijwilligers gaat wel gewoon door, waar dit gewenst en mogelijk is.

COOP statiegeldactie, Tot eind september kunt u nog uw statiegeld doneren aan de Zonnebloemafdeling Hengevelde/ Isidorushoeve bij de COOP in Hengevelde.
Het eindbedrag wordt door de COOP verdubbeld.

Zonnebloemloterij, De verkoopperiode van de Zonnebloemloterij loopt ten einde. Als onze vrijwilligers dit jaar i.v.m. de Coronamaatregelen niet bij u aan de deur zijn geweest dan kunt u nog t/m 27 september online loten kopen. Ga daarvoor naar:
https://www.zonnebloem.nl/loten/p/afdeling-hengevelde-en-stisidorushoeve 

U steunt hiermee onze plaatselijke Zonnebloemafdeling, van elk lot á 2 euro gaat € 1.50 naar onze eigen afdeling en u maakt kans op prachtige prijzen. De trekking van de loterij is op  maandag 12 oktober en vanaf 17.00 uur kunt u dan via www.zonnebloem.nl/loterij  kijken of u gewonnen hebt.
De mensen die hun loten geregistreerd hebben op zonnebloem.nl/registreren ontvangen
op 14 oktober d.m.v. een E-mail bericht.

Wij hopen dat we ook de komende tijd onze gasten kunnen blijven bezoeken en dat Corona niet weer roet in het eten gooit. Als jong en oud het gezonde verstand gebruikt moet dat lukken, het voorkomt veel ellende en eenzaamheid met name in onze doelgroep. Het zou jammer zijn als de deuren weer dicht moeten!!