Nog 5 dagen.. en dan gaat de PetrusSHOW live

Achter de schermen is het een drukte van jewelste, van het regelen van veilingitems tot bedenken van vragen voor de PetrusQUIZ  op 11 december, van heerlijk eten tot alle juiste linkjes op onze website. Vele handen maken licht werk en dat is hier zeker het geval, een geweldig team en ondersteuning van de partners van de PetrusSHOW. De PetrusSHOW is super trots op haar vele partners, in de vorm van veilingitems, inzet van tijd & expertise en sponsoring van radio uren! Geweldig om deze betrokkenheid te ervaren.

Maar we zijn er nog niet, ook jij kunt helpen. Lees snel verder om te kijken wat jij kunt betekenen voor het goede doel; Het jeugdhonk van Hengevelde & De wensen uit de wensboom.

De wensboom

Deze speciale boom heeft inmiddels haar plek bij de kerk weer ingenomen incl. een brievenbus. In deze brievenbus kun je jouw wens indienen, een wens waarmee je iemand ondersteunt, een ludieke wens, een praktische wens, alles is mogelijk.

Wil je de wens digitaal indienen, geen probleem, bezoek onze website en kom in actie!

De veiling

Tijdens de radioshow worden er prachtige belevingen geveild. Denk aan een dagje boer zijn incl. pannenkoeken, een huiskamerconcert van MoNoMaN of de enige echte Osakalender! De items staan al live op onze veilingsite en de eerste biedingen stromen binnen. Het hotste item van dit moment de Osakalender (inmiddels €50,- geboden) op de voet gevolgd door de Feestavond @ STD saves the day (inmiddels €300,- geboden)!

Zie jij ook een unieke beleving staan, dit is jouw kans, bezoek onze website en kom in actie!

De PetrusQUIZ

Om 20.30 start de PetrusQUIZ gepresenteerd door Arjan Assink. Een quiz voor alle leeftijden, dus voel je vooral niet te jong of te oud om mee te doen. De quiz gaat niet alleen over kennis, maar er wordt ook een beroep gedaan op je creativiteit. De kennis die je nodig hebt is niet te vinden op Google, maar wat dan wel… denk aan kennis van de Twentse taal, partners van de PetrusSHOW en Hengevelde natuurlijk. Bij een interactieve quiz horen ook hapjes, daarom hebben we ism Herberg de Gebrande Wateren borrelzakken (deze zijn bij opgave bij te bestellen) En dan natuurlijk de prijs niet te vergeten, ism Pitch & Put Twente een waardebon twv €200,- vrij te besteden. Heerlijk een dag samen (voet)golven, axe throwing of toch een escape room, onder het genot van een hapje en een drankje.

Denk jij dat je met jouw team deze quiz gaat winnen, geef je dan snel op, bezoek onze website en kom in actie!

 

PetrusHITS aanvragen

Zaterdag 11 december start de PetrusSHOW om 16.00 (Live-Stream) gepresenteerd door Bart Eshuis & Kasper Put. Tijdens dit radioprogramma worden er requist plaatjes gedraaid. Deze plaatjes kun je aanvragen icm een bijdrage van €10,- aan het goede doel. Plaatjes kun je aanvragen tijdens de PetrusSHOW, maar heb je nu al een PetrusHIT in gedachten dan kan het nu ook.

Dus wil jij net als Esther, die George Michael – Somebody to Love heeft aangevraagd, nu al een plaatje aanvragen, bezoek onze website en kom in actie!

Kinderprogramma

Voor de kinderen van de basisschool hebben we een speciaal programma, het eerste uur van de PetrusSHOW zijn er speciale items op de radio van elke groep, onder begeleiding van juf Sanne. Dus luister mee en laat je verrassen. Er word ook enkele malen aan het Rad van Petrus gedraaid en de kids maken dan kans op mooie prijzen. Vanaf 17.00 start het PetrusKWARTET, dit loopt parallel aan de PetrusSHOW, kinderen gaan met elkaar de strijd aan om via WhatsApp als eerste een fotokwartet bij elkaar te schieten.

Wil jouw kind ook mee doen, geef je snel op, bezoek onze website en kom in actie!

PetrusDAGhap

De voorgaande jaren tijdens de kerstmarkt, stonden de lokale (horeca) ondernemers altijd voor ons klaar met een heerlijk maaltijd. Laat ze dit jaar niet in de kou staan en haal je warme hap op. Ondersteun onze vaste partners van de kerstmarkt, #vandaagkokenjullietochooknietzelf?

Speciale aanbiedingen worden nu voorbereid, hierover later meer.

Zoals jullie zien een vol en gevarieerd programma, dus luister naar de PetrusSHOW, kom in actie en doneer gul! Blijf ons volgen op:

www.kroamschuddeninhengevelde.nl