Open bedrijvendag: Met een heuse Formule1-beleving

Hoe sterk ben jij? Ga voor een nieuwe uitdaging!

Met deze twee regels nodigt BMD Advies alle bezoekers voor een heuse Formule1-beleving uit op de Open Bedrijvendag 2022 morgen  18 september in Hengevelde.

Doe de test en win een prijs!

Tijdens deze Open Bedrijvendag neem je deel aan een leuke, ludieke To-Do-Actie met jouw ‘spierballen’. Test je souplesse en snelheid in onze Formule1 virtualreality-competitie. Laat zien dat je de snelste bent en win een mooie prijs. Uit de deelnemers trekken we een drietal winnaars. Prijzen van één minuut boodschappen doen bij de COOP, een jaar lang bloemen van de Bloemruiker of een dinerbon voor Bistro de Kolenbrander. Voor en door ondernemers in Hengevelde.

Dag nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of weet je iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen als adviseur? In de functie van adviseur Milieu of Arbo en veiligheid help je bedrijven met hun QHSE-uitdagingen. Oplossingen voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu en energie! Je werkt vanuit Deventer nauw samen met ruim 100 landelijke collega’s voor ondernemend Nederland.

BMD-uitjes

Plezier en werk gaan bij ons samen. Bij ons zet je jouw talent ook in tijdens leuke enerverende BMD-uitjes. De afgelopen jaren zijn we wezen wadlopen, e-choppen, ballonvaren. Als laatste uitje hebben we een escape route beleefd in de grotten van Valkenburg. Als lid van ons BMD-team verveel jij je dus nooit!

Waar vind je ons?

Je vindt onze stand in de bakkerij van onze klant Bakkerij Nollen aan Het Wegdam. Niet alleen voor deze Formule1 reality-competitie, ook om kennis te maken met werkenbijbmd.nl.