Opening nieuwe seizoen 2018-2019 Vrouw Actief Hengevelde

Op dinsdag 18 september werd in ons kulturhus De Marke het nieuwe seizoen ingeluid door voorzitster Erna ten Thije o/g Boonkkamp. De heer Heuzinkveld had een prachtig buffet van oudhollandse likeuren en verschillende advocaatsmaken en nog veel meer lekkers klaargezet. Hij vertelde op zeer humoristische wijze over de geschiedenis en de gebruiken die bij likeuren in het verleden gangbaar waren. Er kwamen namen voorbij zoals, Vergeet mij niet, Eau de ma tante, Naveltje bloot en nog veel meer van deze leuke namen. In de pauze hadden de dames onbeperkt toegang tot het drankenbuffet en kon iedereen genieten van de lekkere advocaatjes en likeurtjes.
Ook waren er alcoholvrije drankjes. Na de pauze vertelde hij op een hilarische manier de redenen waarom de likeuren mochten worden gedronken, want achter elk likeurtje zat een schitterend verhaal.
Dit was een mooi begin van een gevarieerd programma die V.A.H. (Vrouw Actief Hengevelde) ook dit jaar weer kan aanbieden. De onderwerpen zijn informatief, sportief, creatief enz.
Iedereen is altijd van harte welkom om kennis te maken.