Revue 2023 bijna uitverkocht! Enkele belangrijke punten

De opbouw van de zaal is al een paar dagen bezig, Hengevelde maakt zich op voor de revue en de prinswisseling. Raken beide avonden voor het eerst uitverkocht?
Er zijn nog 50 kaarten beschikbaar voor de revue op vrijdag 3 november, te koop op donderdagavond bij Herberg de Gebrande Waateren.

Ondanks dat de zaterdag al uitverkocht is, is iedereen zaterdag van harte welkom op de afterparty vanaf half 11 om de nieuwe prins Carnaval te vieren!

Nog enkele andere belangrijke punten
– We verzoeken iedereen om contant geld (1 euro) mee te nemen voor de garderobe, mocht je een jas kwijt willen.
– Sinds de vorige editie van de revue werken we met een jaarlijkse, aparte breekmunt. Dit houdt in dat de munten van vorig jaar, als ook de munten van Bistro de Kolenbrander en ’t Kooltje, niet geldig zijn.
– We sporen iedereen aan om zoveel mogelijk mee te doen met het prins raden. Na binnenkomst behoudt iedereen zijn entreekaart, waar je achterop de mogelijke prinsen in kunt vullen. Tegen betaling van 1 munt speel je mee voor 1 van de 2 lekkere vleesschotels van Keurslager Brummelhuis en Slagerij Stefan Beld, én draag je bij aan de revue- en carnavalsvereniging!

We hebben er met zijn allen machtig zin in en gaan een super weekend tegemoet!

Tot snel!

Revuegroep ‘Wie loat ’t zo’ en Carnavalsvereniging De Höftemennekes