Senioren Hengevelde maken kennis met Leendert Vriel en hospice

Geen mens die er graag aan denkt, maar sterven is, net als geboren worden, iets groots in een mensenleven. En wie kan kiezen, sterft bij voorkeur in zijn eigen huis. Want thuis is die ene speciale plek waar u leeft en woont. Waar niemand u de wet voorschrijft. Waar u kunt zijn wie u bent, kunt doen wat u wilt en kunt laten wat u niet leuk vindt. Thuis is een plek vol herinneringen waar vele mooie momenten in het leven zijn gedeeld.
Daarom wilt u het liefst thuis zijn, als u het leven los moet laten.

Bij Leendert Vriel wordt er alles aan gedaan om dat mogelijk te maken. Vrijwilligers helpen u en de mensen die u bijstaan om zo goed mogelijk afscheid van elkaar te kunnen nemen.
Op woensdag 5 februari zijn dan ook alle leden van de Senioren Hengevelde uitgenodigd om kennis te maken met deze mooie vorm van hulp en vrijwilligerswerk.
Ook Hengevelde heeft een aantal die deze hulp bieden en daar graag over vertellen. Leer het kennen en kom deze avond bezoeken.
Ook zal aandacht besteed worden aan het hospice, een instelling voor terminale zorg in huiselijke sfeer.

Het zijn zware onderwerpen, maar niemand mag zijn hoofd wegdraaien voor iets heel menselijks dat ons allemaal gaat overkomen. Het is goed om te weten welke keuzes er dan zijn.
Juist omdat het thema van deze avond nou niet meteen de vrolijkste kant van het leven toont, wordt er in de pauze voor een muzikale verrassing gezorgd die u ook weer met plezier naar de dag van morgen laat kijken.
Verder zal deze avond kennis gemaakt worden met een nieuwe techniek om beelden en informatie te tonen in de zaal. Graag horen we na afloop wat u er van vond.

Deze avond vindt plaats in De Marke en begint om 19.30 uur.
De zaal is open om 19.00 uur.