Senioren Hengevelde verrast met een lekkere kaneelcake

Met de start van de maand juli begint voor de meeste mensen ook de grote vakantieperiode. Scholen, bedrijven en verenigingen sluiten een aantal weken de deur. Rust en ontspanning krijgen even alle kans om de mens weer de nodige energie te geven voor een nieuw seizoen.De coronacrisis had echter helaas al bij veel organisaties gezorgd voor geen of veel minder activiteit. Vanaf begin maart kregen veel mensen al een soort van huisarrest opgelegd.
Zo ook bij de Senioren Hengevelde. Een mooi en enthousiast begonnen seizoen werd abrupt en gedwongen afgebroken. Van een interessant programma kon slechts een deel worden afgewerkt. Jammer, want juist ook de oudere generatie Hengeveldenaren heeft behoefte aan samenkomsten en contact met anderen. 
Zelfs nu de beperkende maatregelen weer worden teruggedraaid blijft het voor de ouderen lastig om samen te komen. De verplichte anderhalve meter afstand maakt bijeenkomsten in grotere groepen bijna onmogelijk en zeker ongezellig.
Het afsluiten van het seizoen is dan ook niet geworden wat gebruikelijk is. Om toch dat einde van het seizoen enigszins feestelijk te maken, hebben de bestuursleden persoonlijk alle leden een heerlijke kaneelcake en een fraaie wenskaart bezorgd. Deze kaneelcake werd mede mogelijk gemaakt door bakkerij Nollen, waarvoor onze hartelijke dank.
Hopelijk krijgt de vakantieperiode daarmee een wat feestelijke start en blijven we zo met elkaar verbonden.
Natuurlijk is er ook al weer nagedacht over het nieuwe seizoen. Een programma daarvoor ligt klaar en is afhankelijk van de beperkingen die helaas nog steeds gelden.
Wel wil het bestuur alvast alle leden die eind september graag willen deelnemen aan een starterscursus “Werken met een iPad” uitnodigen om zich te melden bij het secretariaat via (seniorenhengevelde@gmail.com) of via een telefoontje naar Ineke Pelle06 15240523

Er kunnen maximaal 15 leden deelnemen. Ook voor de iets gevorderde iPad gebruikers is er gelegenheid om zich verder te bekwamen, ook deze leden worden uitgenodigd zich te melden.
De afgelopen maanden is opnieuw gebleken dat het gebruik van de moderne communicatiemiddelen een perfecte, veilige en gemakkelijke manier was om contact met anderen te hebben.
Graag wenst het bestuur iedereen een fijne en ontspannen zomer toe.