Sinterklaasfeest Bommel de Beer: Sint in slaap op de stoel

Vanmorgen was het dan zover! Het sinterklaasfeest van kinderdagverblijf Bommel de Beer & peuteropvang de Honingbijtjes en BSO Het Berenbos bij Herberg de Gebrande Waateren. Alle kindjes waren zeer gespannen, zou de sint ook dit jaar wel tijd vrij maken? Maar gelukkig Sinterklaas kwam weer gezellig met zijn 3 pieten.
Er werd dan ook vol op gefeest, van een liedje tot aan een dansje. Dit samen met clown Funny. Maar tot grote schrik van de kindjes viel Sinterklaas in slaap op de stoel. En wat kon sinterklaas snurken… Maar gelukkig had Clown Funny zo Sinterklaas weer wakker samen met de kinderen. Het zou natuurlijk jammer zijn als Sinterklaas deze mooie gezellige morgen zou moeten missen.   Ook mocht op deze geweldige morgen de polonaise niet ontbreken. Uiteraard liep Sinterklaas voorop in de polonaise.
Aan een mooie morgen komt natuurlijk ook een eind. Sinterklaas werd uitgezwaaid met het liedje dag sinterklaasje en natuurlijk mocht hierbij het confetti kanon niet ontbreken. Als verassing had sinterklaas voor alle kindjes een cadeautje mee gebracht.