Stijn Jonker en Carmen Ensing jonkheer en jonkvrouw van CV De Höftemennekes!

Het was gisterenavond een feestelijke uitzending bij Wegdam Weekend gisterenavond. De ruim drie uur durende uitzending stond namelijk in het teken van de bekendmaking van de jonkheer, jonkvrouw en hun adjudanten. De luisteraars hadden via  sociale media kanalen van de Carnavalsvereniging al diverse hints gekregen wie de jonkheer, jonkvrouw en hun adjudanten konden zijn. Degene die alle vier namen juist wist te raden kreeg een BBQ-pakket ter waarde van 100 euro van Uw Slagerij Stefan Beld, niet de minste prijs.
In een spetterende show werden adjudant Thomas Wegdam, jonkvrouw Carmen Ensing, (digitaal aanwezig vanwege quarantaineplicht) Stijn Jonker en Noa Immink bekend gemaakt. Of de Carnaval daadwerkelijk doorgaat is gezien de stijgende besmettingscijfers nog maar even te bezien, maar ‘gelukkig’ hebben vele jongere Hengeveldenaren flink hun best gedaan om de afgelopen weken natuurlijke immuniteit op te lopen.
De winnaar van het vleespakket van Uw Slagerij Stefan Beld werd uiteindelijk Jord Bouwmeester, die telefonisch live in de uitzending kwam, proficiat Jord!