Top 2000 Quiz 2023 in Hengevelde, geef je op!

Na de zeer succesvolle primeur in 2022 met maar liefst 105 deelnemers, verspreid over 17 teams, komt er vanzelfsprekend een vervolg op deze Quiz en wel op vrijdag 29 december a.s. bij café De Gebrande Waateren. Deze quiz wordt wederom verzorgd en gepresenteerd door Teun Eijsink. Naast het spelen in de band The Grand East, werkt Teun bij verschillende radiostations o.a. Radio 2. Hij staat intussen bekend als een soort “Leo Blokhuis” dit vanwege zijn kennis van de popmuziek en we hopen natuurlijk dat hij net als vorig jaar wederom een geweldige Quiz in elkaar zal zetten.

De Quiz begint om 20.00 uur en de deelnemers worden dan ook verzocht om dan startklaar te zitten om vervolgens zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Het mooiste zou zijn dat er teams worden gevormd van 3 tot 8 personen en natuurlijk is het leuk om met familie, vrienden of andere bekenden mee te doen. Na afloop van de Quiz zullen natuurlijk de winnaars bekend worden gemaakt en daarna is het tijd voor een hapje en een drankje, maar bovenal gaan Teun en vader Jan vinyl draaien. Dansen is niet verplicht, maar het zou wel leuk zijn!!

Opgeven kan tot en met 27 december bij Casper Bebseler via de mail info@gebrandewaateren.nl of telefonisch 0547333419. Maar wees op tijd want VOL=VOL!!!!