Sponsorloop Koningsdag 2018 met programma

De familie Pierik Niehoes laadt zich nog éénmaal op voor de laatste gezamenlijke actie in het kader van “Alpe d’Huzes”; zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker.
De kinderen van de basisschool in Hengevelde en Markvelde zijn vlak voor Pasen op ludieke wijze uitgenodigd door Esther en Marlies van Team Pierik Niehoes, om op Koningsdag `s ochtends deel te nemen aan een sponsorloop op Sportpark Ruperts Erve. De sponsorloop is gepland in de ochtend in goed overleg met Brian Kuipers van de Kolenbrander, zodat we met elkaar een gehele Koningsdag vol activiteiten kunnen bieden.
Naast dat we die ochtend rondjes gaan rennen voor het goede doel, worden er ook activiteiten aangeboden ter ontspanning. Hieronder het programma:

Het ochtendprogramma is om 12.30 afgelopen zodat iedereen op tijd kan zijn voor het programma bij de Kolenbrander. Want dat belooft een ouderwetse leuke middag/avond te worden!
 
De familie Pierik Niehoes nodigt iedereen uit om deze ochtend aanwezig te zijn op Sportpark Ruperts Erve. De kinderen die hun beste beentje voor zetten om ons te helpen met geld inzamelen dienen natuurlijk wel aangemoedigd te worden! Daarnaast is er de gelegenheid om een pannenkoek aan te kopen zodat de dag goed gevuld voort kan worden gezet. De opbrengst van de pannenkoeken verkoop gaat 100% naar het KWF.
Na 20 mei zal er een bericht komen wie van de kinderen het meeste geld bij elkaar heeft gelopen. Deze mag dan ook wel extra in het zonnetje worden gezet.
Ken jij iemand die niet op de basisschool in Hengevelde of Markvelde zit, maar wel graag mee wil doen? Geen probleem. Mail of bel even met Esther, en jij krijgt ook een Sponsorformulier met stempelkaart. (ook als je de formulieren kwijt bent)
estherpierik@hotmail.com 
Esther Schonenborg 06-23424569

Programma:

09.45uur            iedereen wordt verzocht aanwezig te zijn op het voetbalveld

10.00uur            vlag hijsen en zingen voor de koning (want hij is jarig)

10.15uur            ochtendgym o.l.v. Helga Commaraam

10.30 uur            start onderbouw (groep 1 t/m4) max. 20 minuten rondjes rennen op helft van hetvoetbalveld

11.00 uur            voor de onderbouw is er ranja met iets lekkers. Er kan op het springkussen worden gespeeld, er wordt geschminkt en er kan worden geknutseld

11.00 uur            start bovenbouw max. 45 minuten rondjes rennen om het hele voetbalveld

11.45 uur            voor de bovenbouw is er ranja met iets lekkers. Er kan 4x4 worden gevoetbald, er wordt geschminkt en er kan worden geknutseld

11.45 uur            er kunnen pannenkoeken worden gegeten

Het ochtend programma is om 12.30 afgelopen zodat iedereen op tijd is voor het middag programma bij de Kolenbrander