Zes kernen, één doel: Hof van Twente zet zich in tegen kanker

In de Hof van Twente wordt op 5 en 6 september 2020 voor de eerste keer de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats.
Als locatie heeft het KWF gekozen voor de Wijkvoorziening het Doesgoor in Goor. De SamenLoop voor Hoop Hof van Twente is een initiatief van een groep mensen uit alle vijf kernen. Het bestuur is inmiddels gevormd en bestaat uit: Jan Schut, Ben Admiraal, Hilco Kok, Rianne Doeschot, Anton Traanman, Luc Kok, Karin Vrielink, Ilse Visscher, Laura Moormann en Michelle Morsink. Voorzitter Jan Schut: 
“We willen er graag een groot succes van maken samen met de gehele Hof van Twente. Maar daar hebben we wel hulp bij nodig. De organisatie bestaat uit verschillende teams. We zoeken bijvoorbeeld commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors ((ex-)kankerpatiënten), financiën, amusement, ceremonies en eventueel voor een KinderLoop. Het geeft veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”
 
In januari komt het bestuur weer bij elkaar en zullen de teams gevormd worden. De organisatie is op zoek naar mensen die willen helpen bij de organisatie. Vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie kunnen contact opnemen met Michelle Morsink via communicatie@samenloop-hofvantwente.nl.
 
Volg de Samenloop voor Hoop Hof van Twente op Facebook en Instagram voor meer updates.