Vindt u dat het in Hengevelde in een straat kindvriendelijker of groener kan?

Ziet u ruimte voor wateropvang, en/of bomen om hittestress tegen te gaan? Of misschien een combinatie van deze drie? Meld u dan met 3 andere buren aan op: https://www.jijenoverijssel.nl/groenstestraat.In het nieuwe jaar gaat u samen, onder deskundige begeleiding, in 4 bijeenkomsten aan de slag om het ontwerp te maken. Uw ontwerpplan dingt mee naar 1 van de 3 prijzen van 20.000 euro. Aanmelden is eenvoudig maar het moet wel snel. Uiterlijk 31 december 2018 via de website www.jijenoverijssel.nl/groenstestraat. Per gemeente kan 1 straat meedoen. Borrelt het bij u al langer en wilt u geveltuintjes, meer biodiversiteit en betere speelgelegenheid voor kinderen, of samen moestuinieren? Ziet u mogelijkheden om hoosbuien op te vangen in uw straat? Of was het afgelopen zomer niet te harden?. Wacht dan niet langer en pak uw kans!
De Groene Loper Hof van Twente kan u en uw buren ondersteunen met advies en een netwerk van allerlei personen en organisaties waar u met specifieke vragen terecht kunt.
Meer informatie en de actievoorwaarden vindt u op https://www.jijenoverijssel.nl/groenstestraat. Hebt u dan nog vragen bel 06-21882476