Waarschijnlijk kent u ze wel: de Zonnebloemloten.

Elk jaar gaan vrijwilligers langs de deur om loten te verkopen. Een aanzienlijk deel van de opbrengst komt ten goede aan de lokale afdelingen van de Zonnebloem. U raadt het al: Wij zouden dit jaar ook graag aan u een paar loten verkopen. Ook bij de Zonnebloem hebben de bezuinigingen toegeslagen. Een aantal vaste inkomsten zijn komen te vervallen. Om toch alle activiteiten voor onze deelnemers met een fysieke beperking door te kunnen laten gaan zoeken we nieuwe manieren om geld te genereren. Het verkopen van de loten aan onze lokale bedrijven is er dus één van.
 
Een lot kost €2,00. Een boekje met 10 loten kost €20,00.
Voor het prijzenpakket kijkt u op zonnebloem.nl/loterij.
De loten kunnen gekocht worden vanaf nu tot 12 september 2018
 
Indien u onze lokale afdeling wilt steunen kunt u Zonnebloemloten bestellen door geld over te maken op de rekening van de Zonnebloem, afdeling Hengevelde.
 
Rekeningnummer NL29 RABO 0157 1938 53 t.n.v. Nat. Ver. De Zonnebloem
o.v.v. aantal loten of boekjes en het gewenste afleveradres.
 
Wij zullen de door u bestelde loten bij u aan het bedrijf bezorgen. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Marianne Elferink, penningmeester van de Zonnebloem Hengevelde-St.Isidorushoeve 0547-333729, het mailadres is zonnebloemhengeveldedehoeve@xs4all.nl
 
Alvast heel hartelijk dank!
Namens Zonnebloem Hengevelde-St.Isidorushoeve,
José, Ria, Marianne, Truus, Diny, Ankie, Ans, Bernadet, Marietje, Josephien, Ivonne, Ria, Anka, Marry, Marie, Thea, Truus, Anouk, Jan, Marian, Toos, Dinie en Sylvia.