‘Proef sfeer, dat zegt genoeg!’ Win hier een sprokkelbuffet voor 2 personen

We mogen weer! Lekker eten en gezellig drinken in de horeca! “Proef de sfeer, dat zegt genoeg” waren de woorden van de mede organisator Micha Rouhof tijdens het sprokkelbuffet bij hotel-restaurant ’t Holt. Het sprokkelbuffet, bereid door chef-kok Luuk Meijer en niet te vergeten: De gerookte forel uit de ton (door Louis Eijsink!
Aan iedereen kon je merken: Het mag weer! Er werd gelachen en genoten en zelfs hier en daar gedanst onder het genot van een stukje live muziek van Marcel Wolterinck en Jan Keuper!

Micha, Hoe waren de reacties vanavond?
Micha Rouhof: “De mensen vonden het heerlijk, veel verschillende dingen om te proeven. Je merkte aan alles dat mensen alle tijd hadden, ze genoten om er weer uit te kunnen zonder restricties”.

En hoe werd de kwaliteit van het eten ervaren?
“Veel gerechten hadden een gangbare smaak, toegankelijk voor iedereen. Daar hebben we heel bewust voor gekozen, met als uitzondering de hazen-voorboutjes. Die waren  voor de echte liefhebbers. Luuk Meijer, onze kok heeft er weer iets moois van gemaakt. En mijn oom Louis ook natuurlijk, die buiten zat  forellen te roken! (Een vaste gast over Louis: “Ik bun altied blie ak um zee zit’n!”)
Luuk was in zijn jonge jaren een topper, tegen het ster koken aan laten we maar zeggen. Hij heeft in ook in veel gerenommeerde zaken gewerkt. Al met al heeft het bijna 2 jaar geduurd, maar vanavond overheerste het gevoel van:
We mogen weer aan tafel! Wij vinden het na zo’n lange tijd een bijzondere gelegenheid, en dat was het!”

Op de Facebookpagina van Wegdamnieuws kun je dit bericht delen. Onder alle delers wordt door de redactie van Wegdamnieuws 2 plekken verloot voor het sprokkelbuffet op 19 maart!

 

Marcel Wolterinck en Jan Keuper

De gasten op deze kwamen dan ook van heide en ver, zo ook Hans Hertog uit Schiedam:
“Ik en mijn vrouw vinden het heerlijk om hier te zijn, zo gemoedelijk. Wij komen hier wel 4 keer per jaar, met familie, met vrienden noem maar op. Op 19 maart zijn we er alweer voor het sprokkelbuffet, dan hebben we vrienden uit Alkmaar bij ons. Het eten is hier gewoon geweldig met een fantastische kok, daar draait het bij ons ook om. Louis Eijsink kwam net nog even afscheid nemen, die kennen we ook al meer dan 20 jaar! In die tijd mondde zo’n avond ooit een keer uit in een feest joh! Tot na middernacht, er liepen mensen met een gitaar rond: Geweldig! Hier in Twente hebben ze geen haast. Als je bij bakkerij Nollen komt bijvoorbeeld, daar staat het personeel lekker met je te kletsen. Bij ons heb je dan gelijk van die zuchtende mensen achter je staan! Het is allemaal zo gemoedelijk hier!”

“Het is thuis komen voor ons hier, ik heb zelfs al een aantal keren wat  woningen bekeken hier in de buurt” vult zijn vrouw Jenny aan. “Goede schone bedden, het hotel netjes: Wij komen hier graag!”

Reserveer het volgende buffet bij hotel-restaurant ’t Holt op 19 maart! Het menu zie je hieronder.

Reserveren? KLIK HIER!

19 MAART 2022: SPROKKELBUFFET – €33,50 P.P.

Sprokkelbuffet – €33,50 p.p.

Ontvangst 18.30 uur Aanvang 19.00 uur
Hotel-Restaurant ’t Holt Diepenheim (reserveren gewenst).

Twents Nagelholt
Boeren paté
Peertjes
Twentse Salade
Roggestoete
* * *
Hummekes soep
Met de billetjes bloot
Bruinebonen soep
Roggestoete
* * *
Hete bliksem
Stampot rauwe andijvie
Jacht schotel
Draadjes vlees
Balk`n brie
Lever en bloodgood
Raasdonders
Karnemelkse jus met schrömpkes
Rode kool – Compote – peertjes – sla
* * *
Herr?n crême
Griesmeel pudding met bosbessensaus
Twentse krenten wentel teefjes

€ 33,50

Hieronder nog enkele foto’s: