Weersgoden blijven de Wandelvierdaagse nog goed gezind

Woensdagavond was alweer dag twee van de wandelvierdaagse in Hengevelde, wederom met een heerlijk wandelweertje. De Hengeveldse jeugd had er zin in, want er werd hevig gediscussieerd onder de lopers of ze wel echt een medaille gingen krijgen. Dat krijg je als je minimaal drie van de vier dagen uitloopt. En ze gingen er vol voor, want het was rond 18.00 uur weer een drukke bedoening op het schoolplein.
Dit kwam mede omdat inmiddels volgens traditie op woensdag en vrijdag ook de rolstoelclub meegaat samen met de bijbehorende vrijwilligers.

De rolstoelclub ook van de partij

Onderweg werd door de jongste groep aangelegd nabij Taxibedrijf Ter Doest waar de aangrenzende bult zand voor veel vertier zorgde. Uiteraard had de organisatie gedacht aan een lekker bekertje ranja en een bijbehorend stuk fruit. Ronnie ten Dam nam onderweg al even polshoogte en hij gaf aan vrijdag met de Hengeveldse vlag voorop te gaan lopen. Ben jij vrijdag aanwezig om de deelnemers binnen te halen onder een luid applaus? Hieronder enkele foto’s van dag twee.

Klik HIER voor een fotoalbum.