Wegdammers III nu ook te koop met harde cover

De verkoop van het boek Wegdammers III verloopt prima. Het boek is te koop bij de Bazar van Jon en in boekwinkels te Delden, Haaksbergen en Goor en eveneens bij Broekhuis in Hengelo. Vooral bij Jon gaan dagelijks heel wat exemplaren over de toonbank.

Van het boek is een klein aantal exemplaren gedrukt met een harde cover. Daarvan kreeg Marietje Velthuis-Nijhuis (98) op woensdag 16 november jl het eerste exemplaar uitgereikt. Ook de sponsors van het boek en enkele andere bekende Hengeveldenaren kregen dit speciale exemplaar persoonlijk door schrijver Gijs Eijsink aangereikt. De overige exemplaren met een harde omslag zijn vanaf vandaag te koop bij de Bazar van Jon en kosten € 35,- per stuk.

De onderwerpen in het boek bestaan voor een groot deel uit gebeurtenissen, verenigingen en items uit de tijd tussen de Tweede Wereldoorlog en nu. Het gaat daarbij vooral om verenigingen en verschijnselen die anno 2022 verdwenen zijn of aan het uitsterven zijn. De schrijver wil ze door middel van het boek vastleggen, zodat ze niet verloren gaan. Daarnaast zijn er enkele interviews met Wegdammers in het boek opgenomen, die in de huidige tijd een belangrijke rol spelen of hebben gespeeld in de maatschappij.

Hieronder een afbeelding van de pagina’s met de inhoudsopgave.