Workshop tapas maken in Kulturhus de Marke

Op vrijdagavond 23 maart wordt er in Kulturhus de Marke een workshop tapas maken gehouden. Dit wordt gedaan onder leiding van chef-kok Frans Eppink en dit zal plaatsvinden in de tenniskantine van Kulturhus de Marke. Frans Eppink heeft jarenlange ervaring als kok in diverse restaurants. De laatste jaren werkt hij in het ziekenhuis te Almelo. Zijn passie is alles wat met eten te maken heeft: en dit deelt hij graag met andere mensen. Geef je op voor woensdag 21 maart 2018 door een email te sturen naar: nieuweinitiatieven@kulturhusdemarke.nl  Of te bellen/ whatsappen met 06-20156178 

De tapas avond start om 19.00 uur. Onder het genot van een gezellig drankje wordt er uitleg gegeven over het maken van tapas. Vervolgens gaan we 2 aan 2 kokkerellen. Na de afwas, worden de tapas rond 21.00 uur onder het genot van een drankje genuttigd.
De kosten voor deze avond bedragen € 35.-, exclusief de drankjes. Voor de ingrediënten e.d. wordt gezorgd. Je hoeft niets mee te nemen: behalve een goed humeur en een lege maag.  De recepten van de gemaakte tapas krijg je na afloop mee naar huis, in boekvorm. 
De workshop gaat door met minimaal 10 personen en maximaal 18 personen.


Je bent van harte welkom in Kulturhus de Marke!