Zonnebloemnieuws maart 2024, alsnog met bijzondere jubilea

Ans Vehof ontving de zilveren Zonnebloemdspeld en een boeket bloemen voor 10 jaar actief zijn

In deze editie van het Zonnebloemnieuws wil ik even terugkomen op de editie van februari,  daarbij had de redactie enkele foto’s geplaatst waarover in de tekst niets vermeld stond. Deze foto’s hadden betrekking op de jaarvergadering van 6 februari,  in deze vergadering werden enkele vrijwilligers gehuldigd voor hun jarenlange inzet voor onze afdeling.

Truus Sander ontvangt de gouden speld en een boeket bloemen voor 25 jaar vrijwilliger zijn

Ans Vehof ontving de zilveren Zonnebloemdspeld en een boeket bloemen voor 10 jaar actief zijn, Truus Sander de gouden speld en een boeket bloemen voor 25 jaar vrijwilliger zijn. Daarnaast ontvingen Ria Rouweler en Diny Vossebeld een boeket voor respectievelijk 35 jaar Zonnebloemwerk en Diny i.v.m. haar 50 jarig huwelijk.  Allemaal nogmaals gefeliciteerd.

 

Diny Vossebeld met een boeket voor respectievelijk 35 jaar Zonnebloemwerk en Diny haar 50 jarig huwelijk. Nogmaals gefeliciteerd

Voor de maand maart staat op de 19de het winkelen bij Borghuis op het programma,  de Zonnebloemafd. Deurningen en tuincentrum Borghuis hebben ons voor die dag uitgenodigd te komen winkelen, Zonnebloemgasten en vrijwilligers krijgen deze dag een kopje koffie/thee met iets lekkers en 10% korting aangeboden. Er zijn nog plaatsen vrij in de bus, hebt u belangstelling neem dan snel contact net Ria Doeschot voor informatie.

Op woensdag 17 april staat de aangekondigde modeshow op het programma.  Vanaf 10.00 uur ’s morgens wordt er in Kultuurhuus de Marke door vrijwilligers van de Zonnebloem kleding geshowd van Modehuis Blauw uit Enschede. Ook is er de mogelijkheid kleding te passen en te kopen. We vragen een entree van €5.00, hiervoor krijgt u een kopje koffie en een drankje aangeboden. Wordt u niet door de Zonnebloem benadert maar wilt u deze ochtend hierbij aanwezig zijn meldt u dan aan bij Ingrid Rook via, ingrid97@gmail.com  of 0655072261, vol is vol.

Allemaal nogmaals gefeliciteerd