Zwerfbieb en koffie-inloop in kulturhus de Marke

In het nieuwe seizoen wordt er in Kulturhus de Marke gestart met een paar nieuwe initiatieven. Zo is er vanaf begin september een zwerfbieb te vinden in de grote hal. Hier kunt u boeken en/of dvd’s uitzoeken. Ook kunt u boeken/dvd’s waar een ander nog plezier van kan hebben, in de kast zetten (zowel voor kinderen als voor volwassenen). Verder start vanaf 10 september de koffie-inloop op de zondag en woensdag.
Op zondag vindt de inloop plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur en woensdag is het van 10.00 uur tot 12.00 uur (start op 13 september). De koffie is gratis en op woensdag wordt gezorgd voor de krant.Dus heeft u zin in een kop koffie en een praatje, dan bent u tijdens deze uren van harte welkom in de Marke!
Mocht u een nieuw initiatief hebben of vindt u het leuk om te ondersteunen bij een van de initiatieven, dan kunt u contact opnemen met onderstaande personen:

Begin 2017 is de nieuwe opzet van Kulturhus de Marke van start gegaan en draait de Marke volledig dankzij de inzet van vele vrijwilligers.  Het begin is er, en met zeer positief resultaat!
Het is nu tijd om vervolgstappen te nemen. Een grote wens voor de toekomst is dat Kulturhus de Marke een laagdrempelige plek wordt waar ontmoeten centraal staat. Er is de afgelopen tijd gebleken dat er veel ideeën, maar ook mogelijkheden zijn.
Om deze reden is de werkgroep nieuwe initiatieven in het leven geroepen. De werkgroep inventariseert ideeën en ondersteunt waar nodig om plannen tot uitvoer te brengen.

Met vriendelijke groet,
Werkgroep nieuwe initiatieven Kulturhus de Marke
Renate Baas
Jet Legtenberg
Bertine Vehof
Debby Kiezenbrink