Komt dat zien! Op 16 september gaat Bentelo op Hollandse Toeren!

Het evenement

Hollandse Toeren is verheugd om de line-up voor het aankomende evenement bekend te maken. De avond zal vanaf 21:00 uur worden gevuld met optredens van Nederlandstalige zangers, waaronder John Enter, Rob Ronalds, Marco Kraats, Raymon Hermans en Ronnie Ruysdael. Een mystery guest zal het publiek gaan verbazen en een DJ zal zorgen voor avondvullende deuntjes.

Hollandse Toeren verwelkomt iedereen die ouder is dan 18 jaar, om samen te genieten van een feest vol Nederlandse muziek. Met de bovengenoemde artiesten brengen we verschillende leeftijden bij elkaar. Zo zijn natuurlijk de Bruins-fans van harte welkom om te dansen op de muziek van Raymon Hermans, maar ook de meer ervaren feestgangers worden van harte uitgenodigd om hun dansschoenen af te stoffen en gezellig mee te zingen met Ronnie Ruysdael.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te feesten tijdens Hollandse Toeren en samen met ons te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek, dans en gezelligheid.

De locatie

Het verhaal

Het begon allemaal met een willekeurig voorstel van onze voorzitter, Ties Schutte. Ties wist kaarten te bemachtigen voor het uiteindelijke legendarische “Heel Holland Zingt Hazes” evenement in het Ziggo Dome, en wist enkele mede-feestgangers tijdens een avondje in ons plaatselijke café bij elkaar te sprokkelen om de ‘Golden Circle’ in het Ziggo Dome op een feestelijke wijze onveilig te maken.

Het logo van: Hollandse Toeren

De avond in het Ziggo Dome was een groot succes en maakte de mannen warm voor meer feestvreugde. De groep was echter zo willekeurig dat het moeilijk bleek te zijn om een geschikte datum te vinden voor ons volgende feestje. Maar dat hield ons niet tegen! We besloten om ons eigen feest te organiseren op een datum die voor iedereen perfect uitkwam. 16 September 2023!

En zo ontstond “Hollandse Toeren” – een evenement dat belooft een avond vol plezier en Nederlandse gezelligheid te worden. Hollandse Toeren zal plaatsvinden op 16 September te Bentelo.

Er is gekozen voor een unieke locatie, namelijk het veld achter de Bentelose kerk.

Mis het niet! Er zijn nog kaarten beschikbaar op [www.Hollandsetoeren.nl].

Voor meer informatie check onze social media kanalen.

Voor meer informatie:

Ties Schutte

+31 6 22771352

info@hollandsetoeren.nl