Paasparty 2024 klopt weer op de deur: ‘Een compleet nieuwe tent!”

Paasparty 2024 klopt weer op de deur! Het hout voor het paasvuur wordt weer ingezameld, de eerste biertjes zijn en worden gedronken door bijna 300 leden die bestaan uit Bentelose jongeren die zich op maken voor de 34ste editie van Paasparty Bentelo. Het is het eerste grote tentfeest van het seizoen in de Hof van Twente. Alle jongeren uit Bentelo lopen alweer warm om hun armen uit de mouwen te steken om weer een geweldig feest op touw te zetten! Inmiddels is de kaartverkoop 2 weken onderweg en de kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank!

Voorzitter Erwin Sprokkereef:
” Dit jaar zal een compleet nieuwe tent haar debuut maken op het Paasparty terrein. Zoals ieder jaar hoort hier een nieuwe naam en nieuwe stijl bij, deze zijn vooralsnog even geheim. Samenvattend wacht 7000 bezoekers weer een knaller van een Paasparty die ze niet willen missen. Ook voor volwassenen zal “the Saloon” dit jaar nog gezelliger worden dan ooit te voren en bereikbaar vanaf het paasvuur.

Op 31 maart is het al Pasen en dat is sneller dan je denkt! Zorg ervoor dat je snel een kaartje bemachtigd voor Paasparty Bentelo.

Natuurlijk volgt voor de nieuwsgierige lezers meer informatie over de opbouw en hoe het feestterrein er dit jaar uit gaat zien. Volg Paasparty op facebook en insta om op de hoogte te blijven.