Rob Prenger neemt na 40 jaar fysiotherapie in Hengevelde afscheid

Binnenkort neemt Rob Prenger na zo’n 40 jaar fysiotherapeut te zijn geweest in Hengevelde, afscheid met een receptie. Met onderstaande woorden wil hij dit kenbaar maken aan de gemeenschap. Wij willen Rob bedanken voor alle jaren als fysiotherapeut in ons dorp en wensen hem veel geluk toe met alles wat hij in de toekomst gaat doen!

Beste mensen,

Op 1 juli aanstaande draag ik mijn fysiotherapiepraktijk over.

In de afgelopen veertig jaar – het begon met twee halve dagen in de garage van het wit-gele kruisgebouw in Hengevelde – heb ik velen van u / jullie ontmoet in de praktijk.
Eerst vanaf 1981 aan de Diepenheimsestraat, na de verhuizing in 1996, in de pastorie, in Bentelo of bij u / jullie thuis.
Ik wil u / jullie bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Ik voel en voelde me, samen met ons gezin, altijd erg op mijn plek in de Hof van Twente. Ook wil ik mijn fantastische team bedanken voor de meer dan voortreffelijke samenwerking !

Receptie

Daarom is er voor alle (oud-) patiënten, ( oud) deelnemers BHvT en overige belangstellenden, op vrijdag 2 juli tussen 16.00 en 19.00 een afscheidsreceptie in de prachtige tuin van de pastorie, Goorsestraat 19 in Hengevelde.
Daar kunt u / kun je dan ook kennismaken met de nieuwe eigenaren van fysiotherapiepraktijk Noordman uit Haaksbergen, die samen met de huidige en vertrouwde collega’s, de praktijk zullen voortzetten.

Ik hoop u dan te treffen!

Een gift voor de ALS-stichting en / of de Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte) is een prachtig afscheidscadeau.

Heel graag tot dan !

Vriendelijke groet, Rob Prenger.