Nieuwe inwoners binnen Hof van Twente ontvangen welkomstpakket

Ongeveer 250 nieuwe huishoudens in gemeente Hof van Twente ontvangen (na vandaag 17sept, red.) via de post een welkomstpakket. Het welkomstpakket is een initiatief van HofMarketing en samengesteld in samenwerking met de gemeente Hof van Twente, ondernemers en verenigingen.

Een bloeikaart, entreetickets, kortingsbonnen, kleurplaten, het magazine Hof van Twente en flyers, zomaar een greep uit de inhoud van het welkomstpakket. Ruim 25 partners en partijen hebben iets aangeleverd, waardoor er een goed gevuld pakket is ontstaan om de nieuwe inwoners op een warme manier welkom te heten én ze kennis te laten maken met Hof van Twente.

Alle inwoners die tussen mei en eind augustus 2020 van buiten de Hof ín Hof van Twente zijn komen wonen hebben het pakket inmiddels ontvangen.

De aantallen van de gevulde pakketten stemde organisatie HofMarketing zeer tevreden, zeker nadat duidelijk werd dat de grens van 35.000 inwoners gepasseerd is. HofMarketing is onder meer verantwoordelijk voor het vergroten van de woonbeleving van nieuwe inwoners. Daar draagt het zojuist verstuurde inwonerspakket aan bij, maar ook de geplande (nieuwe) inwonersdag die op zaterdag 3 oktober a.s. gepland staat in het gemeentehuis.

Aan het eind van dit jaar worden er weer pakketten verstuurd naar nieuwe inwoners. Partners van HofMarketing kunnen hier t.z.t. iets passends voor aanleveren.