Nieuwe voorzitter Markvelds Belang Kevin Pols

“Zoals de meeste al wel mee hebben gekregen neem ik vanaf 2024 de rol van voorzitter van Markveldsbelang over van Luuk. Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik mezelf even kort voorstellen.
Mijn naam is Kevin Pols, 29 jaar. Getrouwd met een echte Markveldse en samen met onze dochter woonachtig in Diepenheim. Sinds 2014 heb ik banden met Markvelde aangezien Renske daar geboren en getogen is. Het begon bij het helpen bij de toneelgroep en later het mede organiseren van het Dansclub Hand in ’n Tuk Fest. Ook afgelopen editie van de Voorjaarsfeesten was ik van de partij als organisator.
Het afgelopen jaar heb ik vaak de vraag gehad of ik geen voorzitter wilde worden. In eerste instantie wilde ik dit niet omdat ik het al druk zat heb met verschillende activiteiten. Maar aangezien er nog geen kandidaten waren en ik persoonlijk vind dat er meer uit te halen is ben ik toch van gedachte veranderd.
Ik heb er enorm veel zin in gekregen en kan niet wachten om samen met een gemotiveerde organisatie leuke activiteiten te organiseren.

We gaan elkaar zien bij de vele activiteiten die Markvelde organiseert!”