Sint voor Ieder Kind – Een Hartverwarmende Sinterklaasviering in Hof van Twente

Sinterklaas heeft een speciale boodschap voor alle inwoners van de gemeente Hof van Twente: geen kind mag pakjesavond missen! Met het besef dat niet elk gezin de middelen heeft om Sinterklaas uitbundig te vieren, heeft de goedheiligman de handen ineengeslagen met lokale organisaties om te zorgen dat elk kind een cadeau ontvangt dit jaar.

Voor wie is Sint voor Ieder Kind?
Dit initiatief richt zich op gezinnen met ten minste één kind op de basisschool. Mocht een gezin oudere of jongere kinderen hebben, dan worden ook zij niet vergeten; Sinterklaas is immers een feest voor iedereen. Dit project is speciaal voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben. Er wordt op vertrouwen gebaseerd dat aanmeldingen komen van hen die deze steun daadwerkelijk nodig hebben.

Aanmelden en Vertrouwen
Gezinnen kunnen zichzelf aanmelden of door iemand anders aangemeld worden – mits ze op de hoogte zijn. Dit is om dubbele aanmeldingen en onnodige stress over de financiering van Sinterklaascadeaus te voorkomen.

Wat gebeurt er na aanmelding?
Aangemelde gezinnen ontvangen een pakket met cadeaus, waarbij elk kind presentjes ter waarde van circa € 20-25 kan verwachten. Ook is er voor de ouders een kleine attentie inbegrepen. De pakketten worden samengesteld door diverse organisaties die zich inzetten voor een vreugdevolle Sinterklaas voor elk kind. Ontvangers hebben de keuze om het pakket op te halen of te laten bezorgen door een van Sinterklaas’ Pieten.

De inschrijving is geopend van 27 oktober tot 21 november 2023. Sinterklaas en de samenwerkende organisaties hopen dat gezinnen die deze warme hulp kunnen gebruiken, zich zullen aanmelden. Samen zorgen we ervoor dat Sinterklaas een feest is waar elk kind in Hof van Twente naar uit kan kijken. Voor meer informatie en aanmelden, www.salut-welzijn.nl/kind-jongere/sint-voor-ieder-kind/ of neem contact op met Salut via info@salut-welzijn.nl of bel naar 0547-260053.

Laten we er samen een onvergetelijk Sinterklaasfeest van maken voor ieder kind in Hof van Twente!